Tack till KAK Städ

Hej alla OWC 2022 Borås-entusiaster och vänner,

Idag vill vi ta ett ögonblick för att uttrycka vår djupaste tacksamhet och uppskattning till en av våra mest värdefulla sponsorer, KAK Städ, för deras otroliga stöd under 2022 års tävling. Det är tack vare sponsorer som KAK Städ som vi kan fortsätta att växa och erbjuda en förstklassig tävlingsupplevelse.

KAK Städ som bland annat erbjuder hemstäd har varit en ovärderlig del av vår tävling detta år, bidragande med inte bara finansiellt stöd men också genom att se till att våra tävlingslokaler alltid var i toppskick. Deras professionella städtjänster har verkligen gjort skillnad, och det har varit avgörande för oss att kunna presentera en ren, säker och välkomnande miljö för både deltagare och åskådare.

Det är viktigt för oss på OWC 2022 Borås att arbeta med lokala företag som delar våra värderingar och strävar efter excellens. KAK Städ har visat en fantastisk engagemangsnivå och en passion för att bidra till samhället och lokala evenemang. Deras stöd har inte bara haft en direkt positiv effekt på kvaliteten av vårt evenemang, men också på upplevelsen för alla inblandade.

Att organisera och genomföra en tävling av denna storlek kräver mycket arbete och resurser, och att ha en sponsor som KAK Städ vid vår sida har varit en enorm hjälp. Deras bidrag har gjort det möjligt för oss att fokusera på att skapa en fantastisk och minnesvärd upplevelse för alla.

Vi är oerhört tacksamma för KAK Städs generositet och stöd. Deras bidrag speglar inte bara deras affärsetik och engagemang för gemenskapen, utan också deras tro på idrottens kraft att föra människor samman.

Tack KAK Städ, för att ni står med oss och stödjer oss. Ert bidrag till OWC 2022 Borås har varit ovärderligt, och vi ser fram emot möjligheten att fortsätta vårt samarbete i framtiden. Tillsammans gör vi det möjligt att hålla traditionen av tävlande och gemenskap levande i Borås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *